Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Hétfő reggel érkezett a hír: hat nap után sikerült irányba állítani a fontos kereskedelmi útvonalat hat napja eltorlaszoló 400 méter hosszú teherhajót, az Ever Givent. Az esetet jó eséllyel egy ideig nem felejtjük el, emlékét nem csak az interneten keringő mémek fogják őrizni, hanem a Microsoft híres repülőszimulátora, a Fligh Simulator is, amibe egy moddernek köszönhetően bekerült az Ever Green cég hajójának digitális mása.

Az elrejtett meglepetésről egy donut_enforcement nevű felhasználó osztott meg TikTok-videót. A szuezi csatorna felett elhaladva a kapitány a kereskedelmi útvonal fontosságáról tájékoztatja az utasokat, amikor észreveszi a beszorult teherhajót, és arra megjegyzést is tesz. A videót még Mat Velloso, a Microsoft mérnöke is megosztotta a Twitteren.

Aki szereti a szimulátorokat és érdeklődik a repülés iránt, annak az új Flight Simulator kötelező. Már a korábbi részeknek is nagy erőssége volt a modder közösség, akik új repülők, festések és egyéb kiegészítések ezreit alkották meg, a mostani verzióban pedig már egy nekik készült áruház is található. A játékról írt tesztünket itt olvashatja:

Kapcsolódó
Ebben a játékban bárki repkedhet utasszállítóval Budapest felett

Kipróbáltuk az új Microsoft Flight Simulatort. Első dolgunk volt menni egy kört a magyar főváros felett.

The post Repülőszimulátorban bukkant fel a Szuezi-csatornát eltorlaszoló teherhajó first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS