Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Liptai Claudia: A tartalom nélküli influenszerek egyre nagyobb teret kapnak

Liptai Claudia a férjével közös rádióműsorában, az ÉdesKettesben beszélte ki az influenszereket, akiknek többségét nem tartja követendő példának.

Ha eltűnne az Insta és a Facebook, jónéhány ember elfüstölne, mert csak abban a térben léteznek. Persze ha van kereslet, van kínálat is. Az más kérdés, hogy sok esetben nincs ezek mögött az emberek mögött valós tartalom. Megint más világ a Youtubberek világa, ott is vannak olyanok, akiket érdemes követni, de sajnos ott is sok a valódi tartalom nélküli videómegosztó

– mondta a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki korábban a saját lányát is visszatartotta attól, hogy szerepeljen.

Négy évvel ezelőtt Panka felém fordult és azt mondta, szeretne egy Youtube csatornát csinálni. Akkor én azt mondtam, hogy bár nagyon szeretem és támogatom őt, tisztában vagyok a képességeivel, de csak akkor indítson Youtube csatornát, ha azon valamit tényleg csinál. Csak azért elindítani, hogy a hatszázadik legyen valamiben vagy azért elindítani, mert az buli, inkább ne. Pláne, hogy emiatt kapná is az ívet a videók alatt, ami nagyon rosszul érintené. Akkor azt mondtam neki, hogy ne indítson ilyet.

Kapcsolódó

The post Liptai Claudia: A tartalom nélküli influenszerek egyre nagyobb teret kapnak first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS