Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Más pilótának megengedték, amit Max Verstappennek nem?

Még mindig Max Verstappen büntetésével van elfoglalva mindenki a szezonnyitó Forma-1-es Bahreini Nagydíj után.

Kapcsolódó
Hamilton őrült hajrában verte vissza Verstappen támadását

A címvédő és hétszeres világbajnok győzelmét hozta az idénynyitó Bahreini Nagydíj.

A holland pilóta a négyes kanyarban előzte meg Lewis Hamiltont, azonban a versenybírók arra kötelezték, hogy visszaadja a pozíciót a britnek, mivel autója teljesen elhagyta a versenypályát a manőverben. Az FIA előre szólt a versenyzőknek, a pályahatárok betartását csak előzés közben fogják szigorúan venni ebben a kanyarban.

Ez idáig rendben is lenne, azonban a neten már kering a videó, amelyen Esteban Ocon ugyanúgy megelőzi Cunoda Jukit a négyes kanyarban, ahogyan Verstappen Hamiltont. A csavar viszont az, hogy a franciát még csak nem is figyelmeztette.

Ocon a manőverében annyi a különbség, hogy amikor elhagyta a pályát, még mindig Cunoda volt előrébb, míg Verstappen egyértelműen Hamilton előtt volt, a buóteret használta, hogy befejezze az előzést. A japán versenyző ráadásul leszorította ellenfelét, sőt Ocon csak később tudta tényleg megelőzni az Alpha Taurit.

A két eset között tehát van különbség, ugyanakkor könnyen látható, miért érezheti igazságtalannak az esetet Verstappen, vagy a következő pilóta, akivel hasonló történik.

The post Más pilótának megengedték, amit Max Verstappennek nem? first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS