Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

A megszokottnál jóval később, délután negyed egy előtt közzétettétek a napi statisztikát a kormányzati tájékoztató portálon. Mint kiderült, ezekben az órákban elérjük a 2 millió beoltottat, noha Orbán Viktor már hétfőn arról beszélt, hogy hétfőn meglesz a kétmillió beoltott.

4609 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 645 733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője egyébként a Kossuth Rádiónak adott reggeli interjújában azt mondta, „tegnap ugye csaknem 8 ezer esetet regisztráltak”. Ezzel kapcsolatban megkerestük az operatív törzset, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Elhunyt 274 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 20 435 főre emelkedett.

A gyógyultak száma jelenleg 402 964 fő, az aktív fertőzöttek száma 222 334 főre emelkedett. Minden eddiginél több embert, összesen 12 553 koronavírusos beteget ápolnak kórházban.

A kórházban ápoltak közül 1529-en vannak lélegeztetőgépen, ez is magasabb minden korábbi értéknél.

A magyar lakosság átoltottsága elérte a 19,7 százalékot szemben a 10,6 százalékos uniós átlaggal. Noha minden nap közölni szokták az előző napi beadott oltások számát, most erről nem közöltek pontos adatot.

The post Koronavírus: 274 újabb áldozat, csúcson a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma is first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS