Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. ápr 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Kendall Jennert távoltartási végzéssel védik egy férfitől, aki meg akarta ölni

A 24 éves Malik Bowker azért utazta át Amerikát, mert meg akarta ölni Kendall Jennert. Legalábbis a TMZ értesülései szerint a hatóságok ezt az információt közölték a modellel csütörtökön, aki ezután hétfőn távoltartási végzést kért a férfi ellen a bíróságtól.

A TMZ birtokába jutott rendőrségi dokumentumban az áll, hogy a támadásra készülő férfit ideiglenes pszichiátriai kezelés alá helyezték egy helyi kórházban, de arra figyelmeztették Kendall Jennert, hogy hamarosan kiengedik.

A modell azt állítja: sosem találkozott Malik Bowkerrel, de a fenyegetéseitől erős szorongása van, és attól retteg, hogy a férfi majd megpróbálja megkeresni és megölni őt, amikor kiengedik a kórházból. A bíróság Jenner kérésére megadta a távoltartási végzést, ezért a férfi nem mehet száz méternél közelebb hozzá.

Kendall Jenner félelmei teljesen érthetőek annak fényében, hogy a TMZ később arról írt – ismét rendőrségi forrásokra hivatkozva –, hogy kedden letartóztattak egy másik 27 éves férfit a modell házánál, aki meztelenül tervezett fürdeni Jenner medencéjében. A férfi összesen hat órán át volt őrizetben a rendőrség koronavírussal kapcsolatos szabályai miatt.

The post Kendall Jennert távoltartási végzéssel védik egy férfitől, aki meg akarta ölni first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS