Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Harry herceg feleségéről, Meghan hercegnéről kedden derült ki, hogy kaliforniai otthonukban, a Montecitóban található birtokukon szeretné második gyerekét megszülni – írja az Index a PageSixre hivatkozva.  A nagy visszhangot kiváltó, Oprah Winfrey-nek adott interjújuk óta tudni lehet, hogy a vizsgálatok alapján a gyerek lány lesz, akit egyébként nyárra várnak.

Bár a PageSix egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva közölte a hercegné szüléssel kapcsolatos terveit, a gyakran exkluzív híreket közlő lap nem szokott tévedni, ezért megbízhatónak tekinthetőek az értesüléseik. A cikkből az is kiderült, hogy ha valami közbejönne, és nem a hercegné elképzeléseinek megfelelően alakulnának a dolgok, akkor az otthonuk közelében található, az Egyesült Államok egyik legjobb kórházának számító Santa Barbara-i Cottage Hospitalba vinnék be szülni.

A lapnak a hercegné szülés utáni terveiről is vannak információi. Meghan Markle úgy tervezi, a szülést követően egy ideig felhagy a munkáival. Amikor első gyermekével, Archie-val volt terhes, hasonlóan nyilatkozott, de a fiú születése után szinte azonnal felbukkant különböző jótékonysági rendezvényeken.

The post PageSix: Otthonszülést tervez Meghan Markle first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS