Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Börtönbe küldtek egy nőt, mert meztelen képet osztott meg egy férfiről, akivel lefeküdt

Háromhavi börtönbüntetésre ítélte egy brit bíróság a 30 éves Yasmin Walkert, mert a nő az Instagram-oldalán megosztott egy meztelen fotót egy férfiről, aki ehhez nem járult hozzá – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A North Yorkshire-i Walker azért lett dühös szexpartnerére, hogy a férfi közölte vele, nem vágyik kapcsolatra, szeretné, ha csak barátok maradnának. A nő ezután osztotta meg 1300 követővel rendelkező Instagram-oldalán a férfiről korábban készített meztelen fotót, melyen a férfi nemi szerve is látszott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yasmin Walker 💖💖💖 (@yasminwalker27) által megosztott bejegyzés

Walker egy gúnyos megjegyzést fűzött a fotóhoz és három nevető szmájlit rakott mellé. A férfi épp egy moziban ült, amikor egy ismerőse átküldte neki a poszt képernyőfotóját. A férfi azonnal kérte Walkert, hogy vegye le a képet, de a nő erre csak azután volt hajlandó, hogy a férfi azt mondta neki, ha nem teszi meg, a rendőrséghez fordul. A meztelen fotó 11 percen át volt elérhető.

Walker ügyvédje a bíróságon azzal védekezett, hogy a nő nem szándékosan posztolta azt a fotót, csak rossz a látása. Walker korábban évekig élt bántalmazó kapcsolatban, a volt párja egyszer olyan brutálisan bántalmazta, hogy Walker az egyik szemére megvakult. A férfi jelenleg is börtönben tölti az ezért kapott 12 és fél éves büntetését.

A bíró azonban nem hitt a védelemnek, a bizonyítékok alapján úgy gondolta, a nő pontosan tudta, hogy mit oszt meg. A bíró hozzátette, az ítéletet elrettentésnek szánja, melyből reméli, mindenki megtanulja, hogy a bosszúpornóért börtön jár.

The post Börtönbe küldtek egy nőt, mert meztelen képet osztott meg egy férfiről, akivel lefeküdt first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS