Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

A világon elsőként három pénisszel született egy kisfiú

Három pénisszel született egy kurd kisfiú Irakban, amivel történelmet írt, mert ez az első ilyen eset, amit valaha is feljegyeztek – írta a nemzetközi sajtó, az International Journal of Surgery Case Reports című szaklapban megjelent jelentésre hivatkozva.

A meg nem kisfiú három hónapos volt, amikor Dahúk városában élő szülei kórházba vitték, a herezacskó megduzzadása miatt. Az orvosok két apró bőrkinövést vettek észre rajta, amikről a vizsgálatok kiderítették, hogy extra péniszek: az egyik két centiméteres volt, a másik pedig egy centiméteres.

A két kispéniszt az orvosok végül eltávolították, miután kiderült, hogy egyikben sincsen húgycső. Az egy évvel később elvégzett kontrollvizsgálat alatt megállapították, hogy az eljárás nem okozott semmilyen problémát. Az orvosok nem tudták meghatározni, hogy mi okozta a rendellenességet.

A beszámolók szerint már a duplapénisz is nagyon ritkának számít. Az első ilyen esetet az 1600-as évek elején jegyezték fel, és azóta csak nagyjából száz ilyen esetről lehet tudni.

Az egyik ilyen a 2014-ben DoubleDickDude néven ismertté vált férfi, aki kamaszkorában sokat gondolkodott azon, hogy az egyiket eltávolíttatja, ám azóta letett az ötletről és ma már semmi pénzért nem válna meg ékességeitől.

Kapcsolódó
Íme, a férfi, aki két pénisszel él

A két szerv állítólag tökéletesen működik, a tulajdonos pedig semmi pénzért nem válna meg tőlük.

The post A világon elsőként három pénisszel született egy kisfiú first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS