Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. ápr 14th, 2021
Your ads here .. click here!

Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a szolnoki új belvárosi, az úgynevezett Csáklya utcai híd megépítése ellen a környékbeli lakók – számolt be a Magyar Narancs. Vincze Béla, a kezdeményezés szervezője tömören fogalmazta meg az aláírásgyűjtés miértjét: „Nem akarunk ide hidat!”

A lap szerint a Csáklya utca környékén lakók nem akarnak új hidat, mivel ingatlanjaik leértékelődésétől, zajtól, portól tartanak. A helyiek féltik otthonaikat a nehézgépek megterhelésétől már az építés alatt is. A legtöbb épület ugyanis vályog, de van itt 100 éves társasház is. Vincze Béla a Narancs.hu-nak elmondta, semmiféle lakossági fórum nem volt a tervezett híddal kapcsolatban. A körzet fideszes önkormányzati képviselőjét, Molnár Ivánt legutóbb a választások idején, krumpliosztás közben látták utoljára.

Vincze Béla szerint a környékbeliek 98 százaléka alá fogja írni azt az ívet, ami a Csáklya utcai híd elvetéséről szól. Úgy vélte, pár nap elegendő lesz az érintett hét utca 3-400 lakója aláírásának összegyűjtése. Az összegyűjtött aláírásgyűjtő íveket a polgármesternek és a helyi önkormányzati képviselőnek szeretnék átadni, remélve, a most kezdődött tervezési munkákba még bele tudnak szólni.

The post Petícióval tiltakoznak a lakók a tervezett új szolnoki híd ellen first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS