Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Soma Mamagésa megtalálta az összefüggést az erdőtüzek és a koronavírus között

Soma Mamagésa a napokban az AcNewsnak elmélkedett arról, mit hozott magával a koronavírus-járvány az életünkbe. A celeb szerint pénz után futó rabszolga lett az emberekből.

A Föld és az ember teljes analógiában van. Például a testünk 70 százaléka víz, a Föld külső rétegének 70 százaléka víz. A kőzetek a vázrendszerünkkel, a fák a légzőszerveinkkel vannak párhuzamban. Az elmúlt években a Föld fáinak nagyon nagy százaléka elégett, elpusztult, az talán nem lehet véletlen, hogy erre jön egy világjárvány, aminek a végső kimenetele az lehet, hogy megfulladunk, mivel nem kapunk levegőt. A levegőt pedig itt érdemes átvitt értelemben is megvizsgálni. A mai ember, annyira benne van a taposómalomban, hogy már szinte nem is kap levegőt, vagy ahogy mondani szoktuk, meghalni sincs időm. Úgy gondolom, ez azért van, mert nem adunk magunknak elég teret. Pénz után futó rabszolgák lettünk. Ez a kor egyértelműen a leginkább eltávolodott a szellemtől és belesüppedt az anyagba, elmentünk egy olyan végletekig, hogy felborult egy egyensúly.

Meglepő módon úgy véli, a világunk nem lesz már a régi:

A világunk nem lesz olyan, mint a Covid előtt, de nem is kell, hogy olyan legyen. Annak a világnak vége kellett, hogy legyen. Vége a harácsolásnak, a pazarlásnak, a felelőtlen döntéseknek. Élhetetlen életet teremtettünk magunknak, bepörögtünk. Most új egyensúly, új átrendeződés előtt állunk.

The post Soma Mamagésa megtalálta az összefüggést az erdőtüzek és a koronavírus között first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS