Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
sze. ápr 21st, 2021
Your ads here .. click here!

A Blikk szerint a 2018-ban elfogott bűnözők magukat buktatták le. Lehallgatott beszélgetéseik alapján a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) pontos képet kapott módszereikről. A lakásmaffia tagjai idős, szellemileg leépült emberek ingatlanjaira tették rá a kezüket. Ebben segítette őket egy értékbecslő és ügyvéd is.

Volt olyan áldozatuk, akivel elhitették, hogy 106 négyzetméteres II. kerületi otthona, a valós 80 millió forint helyett, 32 milliót ér. A férfi kapott 16 milllió forintot, egy zuglói lakást, ami viszont egy nőé lett egy havi 40 ezer forintos életjáradéki szerződésért. A nő nevére  került a férfi miskei háza is, ahol haszonélvezőként élhetett.

A Blikk a birtokában lévő, a titkosítások alól törölt lehallgatások alapján azt írja, ebben az ügyben a csalókat egy ügyvéd (NVSZ-es nevén Hófehérke) segítette.

A vádlottak hosszú éveken át tevékenykedtek, mindenhol figyelték, hogy adódik-e számukra valami jó lehetőség. A bűnözők ellen 2019 végén emeltek vádat. A Fővárosi Nyomozó Ügyészség tíz vádlottból kettő ellen több év fegyházat kért, míg társaikra enyhébb büntetések kiszabását indítványozta. A Fővárosi Törvényszék azt közölte a lappal, hogy a tavaly szeptemberi előkészítő ülések után az ügy a vádlottak és tanúk meghallgatásával tárgyaláson folytatódik.

The post Hófehérke, az ügyvéd segítette a lakásmaffiát first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS