Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Az amerikai Texas államban élő Ayanna Williams négy évvel ezelőtt vált világrekorderré, mint a világ leghosszabb körmeivel rendelkező nő, amikor összesen 5,8 méter hosszúak voltak körmei. Azonban akkor sem hagyta abba körmei növesztését: mostanra már elérte 733,5 centimétert.

De ez lett a vége. A nő ugyanis a hétvégén megszabadult világrekorder körmeitől egy texasi bőrgyógyászati klinikán, ahol egy elektromos körfűrésszel vágták le kezének díszeit. Ez volt az első alkalom a kilencvenes éve eleje óta, hogy körömvágáson esett át. Williams elmondta:

Évtizedek óta növesztem már a körmeimet, és készen állok egy új életre. Tudom, hogy hiányozni fognak, de itt az idő, hogy megváljak tőlük.

A nő elmondta, hogy több mindennapos teendőt nem tudott elvégezni a hosszú körmei miatt, mint például beágyazni, vagy mosogatni, és nagy óvatosan kellett megterveznie, hogy mit csinál, nehogy letörjenek a körmei.


A híres körmök azonban nem vésznek el. Azokat ugyanis a különlegességeket gyűjtő  Ripley’s Believe It or Not! (Hihetetlen, de igaz) múzeumban fogják kiállítani, a floridai Orlando városában.

Ha azon gondolkozna, milyen lehet az élet különlegesen hosszú körmökkel, akkor ajánljuk Katz Dávid videóját, amiben bemutatta, egy kabát felvétele, vagy egy autó ajtajának kinyitása is milyen lehetetlennek látszó feladattá válhat. A vécézésről már nem is beszélve.

Kapcsolódó
Katz Dávid borzalmas napja műkörmökkel

Sosem tetszett, mégis felrakattam. Mindenhová beakad, nem lehet nyomkodni vele és kemény fájdalmakat okoz. Mutatom.

The post Harminc év után most először vágta le körmeit egy nő first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS