Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
hét. ápr 19th, 2021
Your ads here .. click here!

Elszörnyedve nézte az anyuka, hogy mit csinált a gyerek plüssével a házvizsgáló

Nem hitt a szemének egy anyuka, amikor mobiltelefonján keresztül nézte, hogy mit művel kétéves kisgyereke szobájában az eladásra szánt házukat felmérő 59 éves férfi. A házvizsgálót és vevő ingatlanügynökét nem sokkal korábban engedték be házukba, hogy átnézzék azt az eladás előtt, de a vizsgálat közben elmentek otthonról.

A gyerekszobában lévő babafigyelő kamera mozgásérzékelője közben jelezte, hogy mozgás van a szobában, és Jaida Dodson élőben kezdte el nézni, mi történik ott. Sokkolta a jelenet. A nő a Local 4 televízió híradójának elmondta:

Teljesen ledermedtem. A férjem nézett rám, hogy mi a baj, és többször is rákérdezett, de nem találtam a szavak, hogy elmondjam, mit látok.

Dodson azonnal elkezdte felvenni a jelenetet, a házaspár pedig nyomban értesítette a rendőrséget, és gyorsan visszamentek otthonukba.

A videón ugyanis azt lehetett látni, ahogy a férfi felvette kisfiúk egyik plüssfiguráját, és azt maszturbálásra használta fel. Majd visszarakja oda, ahol találta.

A kiérkező rendőröknek a férfi eleinte azt mondta, hogy csak azért mozdította el a plüssfigurát, hogy megvizsgáljon egy konnektort, de miután közölték vele, hogy videó készült róla, már bocsánatot kért.

Kevin Wayne VanLuvent végül az ügyben indított nyomozás után szerdán tartóztatták le a március 12-én történt eset miatt. A helyi seriff az esettel kapcsolatban kijelentette, amikor már azt hiszi, hogy mindent látott, jön valaki, aki még őt is meg tudja lepni egy felkavaró cselekedettel.

A férfi ellen súlyos szeméremsértés, valamint szándékos rongálás vádjával indítottak eljárást, ami miatt akár két évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik. A férfi következő bírósági meghallgatását április közepén tartják.

The post Elszörnyedve nézte az anyuka, hogy mit csinált a gyerek plüssével a házvizsgáló first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS