ked. máj 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Meghalt apjuk mellett játszottak a gyerekek, azt hitték alszik

Rosszul lett egy többgyermekes apuka a veszprémi otthonában, majd életét vesztette. A Deltahirek beszámolója szerint a férfiit a hazaérkező párja, Marika megpróbálta újraéleszteni, de ő és a hozzá csatlakozó mentősök sem tudtak már segíteni rajta.

Az asszony a portálnak elmondta, hogy Lajos reggel szólt neki, hogy nem érzi jól magát, ezért nem vittel el óvodába és bölcsődébe sem a gyerekeket. A család egyik ismerőse napközben elment az albérletükhöz, hogy meggyőződjön minden rendben van-e, és bekukucskált az ablakon.

Az ablakon keresztül úgy tűnt a számára, hogy minden rendben van, mert a hároméves kislány és az ötéves bátyja az apjuk mellett játszott, sőt a kisfiú még a kezeivel azt is mutatta, hogy alszik az apukája. A mit sem sejtő gyerekek órákon keresztül halott édesapjuk mellett játszottak, amikor három óra előtt nem sokkal munkából hazaérkezett az édesanya.

Először a nő is azt gondolta, hogy alszik a párja, ezért megpróbálta felkelteni. Amikor oldalára fordította, akkor vette csak észre, hogy véres folyadék folyt ki Lajos száján. Azonnal hívta a mentőket, és megkezdte az újraélesztését, de már nem lehetett segíteni rajta.

Az összetört asszony elmondása szerint a kicsik fel sem fogták, hogy mi történt az apukájukkal. Többször csak fel-alá járkálnak a lakásban céltalanul, valószínűleg az édesapjukat keresik.

The post Meghalt apjuk mellett játszottak a gyerekek, azt hitték alszik first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS