ked. máj 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Titokban impotenciát okozó gyógyszert adnak hűtlen férjeiknek kínai asszonyok

Annak érdekében, hogy férjeik ne csalják meg őket, egyes kínai feleségek állítólag titokban olyan gyógyszereket adnak be férjeiknek, amelyek impotenciát okoznak. Szintetikus ösztrogént, amely megakadályozhatja a férfiak merevedését – írta a Global Times.

A megoldásról egy WeChaten terjedő cikk ír, és meglehetősen nagy elháborodást keltett az országban. Az írásban arról is szó van, hogy a gyógyszert az asszonyok az interneten rendelik, és belekeverik a párjuk ételébe, italába. Több férj abba is hagyta állítólag a hatására a félrelépést.

A gyógyszer két hét után kezdett el hatni, miután elkezdtem vele etetni a férjem. Most alapvetően itthon marad, és jól viselkedik

– írta egy netező a cikkben megosztott képernyőképen.

A probléma – már minden más mellett, amit eddig is leírtunk –, hogy az Egészségügyi világszervezet ezt a szert rákkeltőnek nyilvánította.

Hétfőre, mire a cikk nagyon sokakat elért már, az online kereskedések kínálatából eltűnt a gyógyszer, de titokban még mindig árulhatják a szagtalan, azonnal oldódó fehér port. Egy bolt elárulta, náluk havonta nagyjából százan vásároltak belőle. Azt is hozzátette, hogy a fentieknek megfelelően, tényleg nagyjából két hét után lép hatásba, és 21 nappal azután térhet vissza minden a rendes kerékvágásba, hogy elhagyták a gyógyszer szedését.

A gyógyszer használatának nem csak egészségügyi, jogi következményei is lehetnek, hiszen valakinek titokban beadni ugyanannyira törvénytelen, mint engedéllyel nem rendelkezve árulni.

The post Titokban impotenciát okozó gyógyszert adnak hűtlen férjeiknek kínai asszonyok first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS