vas. máj 16th, 2021
Your ads here .. click here!

Megkínálta a vendégét a kuka mellett talált borosüvegből, gyomirtó volt benne és meghalt

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsított orosházi lakossal szemben, aki miatt tragédiával végződött egy több napig elhúzódó mulatozás.

Az egészen szürreális esetre úgy derült fény, hogy az orosházi kórházból értesítették a békési rendőröket, hogy életveszélybe került egy beteg, aki valamilyen kék színű folyadékot ivott. Kiderült, hogy a férfi egy orosházi tanyán vendégeskedett, s az ott élő pár nő tagjának régi ismerőse volt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő szilveszterezni hívta meg a férfit, aki végül több napig maradt. A nő élettársával elvégezték a ház körüli munkákat és közben italoztak. Miután a pálinka és a sör is elfogyott, házigazda január 3-án elővett két borosüveget, és mondta a vendégnek, hogy válasszon, melyikből kér. Amikor azonban a férfi beleivott az általa kiválasztott folyadékba, azonnal mondta, hogy nagyon rossz ízű, és többet nem is kért belőle.

police.hu

Később rosszul lett és bevitték a kórházba, ahol napokkal később életét vesztette. A házigazda elmondta, hogy egy szemetes mellett az utcán találta az üveget, amely csak egy műanyag dugóval volt lezárva. Úgy kínálta meg belőle a vendégét, hogy nem nézte meg, mi van benne. Az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye szerint a palackban totális gyomirtó volt, s ez a vegyszer okozta a férfi halálát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

The post Megkínálta a vendégét a kuka mellett talált borosüvegből, gyomirtó volt benne és meghalt first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS