ked. máj 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Rendkívüli oltási akció lesz pénteken: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében – írja az Origo alapján az MTI.

Az internetes lap azt írta, az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is (természetesen mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Az egyik közösségi oldalon néhányan már éjjel írták, hogy sikerült időpontot foglalniuk a Pfizer-vakcinára, bár az EESZT oldalán péntek kora reggel még nem jelezték ezt a lehetőséget. Ugyanakkor a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló.

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára, de cikkünk megjelenése után nem sokkal akadozott a foglalás. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

The post Pénteken Pfizer-oltásra is lehet jelentkezni first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS