ked. máj 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Egy nappal azután, hogy Jakab Péter pártelnök bejelentette, a Jobbik az MSZP képviselőjelöltjét, Kunhalmi Ágnest támogatja az előválasztáson Budapest 15. választókerületében, a szocialisták most beálltak a jobbikos Kálló Gergely mögé Fejér megye 4. választókerületében, írja a Telex.

Kunhalmi a Facebookon jelentette be, hogy a választókerület jelenlegi képviselőjét, Kálló Gergelyt tartják a legjobb jelöltnek:

Legutóbb, amikor nála jártam az időközi kampányban, saját szememmel láttam Kálló Gergely hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt. Ismét nagy csata vár rád Gergely, ebben számíthatsz az MSZP támogatására!

– írta Kunhalmi Ágnes a posztjában.

Kálló Gergely tavaly februárban szerzett mandátumot, akkor az ellenzéki összefogás támogatásával biztosan verte fideszes ellenfelét. A körzetben előtte is jobbikos képviselőt választottak meg Pintér Tamás személyében, aki azonban lemondott a mandátumáról, miután 2019 októberében megválasztották polgármesternek. Az előválasztáson eddig a DK jelentett be indulót a körzetben, Huszti Zsolt, Pintér Tamás egykori tanácsadója személyében.

The post Az MSZP a jobbikos jelöltet támogatja Dunaújvárosban first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS