vas. máj 16th, 2021
Your ads here .. click here!

Egészen szokatlan okokból kell lemondania az egyik fiatal játékosáról a holland élvonalban szereplő Feyenoord labdarúgó csapatának. Ahogy azt a Sportbible észrevette, a 19 éves Splinter de Mooij az idény végén felhagy a profi futballal, hogy valóra váltsa a másik gyermekkori álmát is.

A holland középpályás az Instagram-oldalán jelentette be a visszavonulását, aminek legfőbb indoka az, hogy felvételt nyert az orvosi egyetemre, így szeptembertől az edzések helyett már az előadásokat fogja látogatni.

Amikor 2013-ban a Feyenoord leigazolt, 2018-ban pedig profi szerződést kötött velem, egy álmom vált valóra. 7 csodás év után ma tudattam a klubbal, távozom, hogy valóra váltsam egy másik álmomat is és orvos legyek. Szeptemberben kezdek az egyetemen

– írta az exfutballista búcsúposztjában, melyben köszönetet mondott a klubjának, az akadémia alkalmazottainak és minden korábbi csapattársának is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Splinter (@splinter16) által megosztott bejegyzés

Bár valóban nem szokványos, de Mooij példája nem egyedülálló, ahogy arra a Sportbible is rámutatott: nemrégiben egy 18 éves olasz utánpótlás-válogatott támadó, Alessandro Arlotti tette önszántából parkolópályára a karrierjét, miután sikerrel felvételizett a Harvardra.

The post 19 évesen visszavonul a futballista, mert szeptemberben kezdi az orvosit first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS