vas. máj 9th, 2021
Your ads here .. click here!

Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem

Keddtől nyitva van a veszprémi Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont. A nyitásról szóló Facebook-posztjában az étterem megkéri a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket, hogy a barna tálcákat használják. Ők az ételeket elfogyaszthatják a teraszon vagy a belső térben, illetve kérhetik azokat elvitelre. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeket ugyanakkor arra kérik, fehér tálcát vegyenek el, és a teraszon egyenek, vagy kérjenek elvitelre.

A kommentek között elszabadultak az indulatok.

Valaki sárga csillagos képet posztolt „oltatlan” felirattal, más szerint az éttermi szabályozás „emberileg óriási bukta”. Sokan azt írják, védettségi igazolvánnyal sem ülnének be erre a helyre ezek után.

Az étterem új posztban válaszolt. Ebben azt írják, senkit nem szerettek volna megbántani, de nincs kapacitásuk egyesével ellenőrizni minden vendég oltási igazolását, és nem is akarják ezzel zavarni őket. Mivel önkiszolgáló étteremként működnek, muszáj megnyitniuk a belső teret is, ha viszont megszegnék a korlátozásokat, egymillió forintig terjedő bírságot kellene fizetniük.

The post Különböző színű tálcákkal különíti el oltott és oltatlan vendégeit egy veszprémi étterem first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS