vas. máj 9th, 2021
Your ads here .. click here!

Vasárnap élőben adott interjút Írország miniszterelnöke, Michael D. Higgins a helyi közmédiának. Az apropó igencsak szomorú volt, hiszen a miniszterelnök az egy nappal korábban elhunyt színészről, Tom Hickey-ről emlékezett meg, az indy100 ugyanakkor arról ír, a bejelentkezés tartalmára ma már szinte senki nem emlékszik, valaki ugyanis ellopta a show-t.

Ez a valaki pedig nem volt más, mint Misneach, a Higgins mellett strázsáló berni pásztor, aki kevéssé érezte át a helyzet komolyságát, és a bejelentkezés alatt végig a gazdájával incselkedett. Higgings becsületére legyen mondva, egy pillanatra sem sikerült kizökkenteni a szerepéből, becsülettel végig mondta a beszédét, miközben arra is maradt energiája, hogy a kutyájával is foglalkozzon a bejelentkezés alatt

Az eseményről készült videó aztán felkerült az ír miniszterelnök hivatalos TikTok-oldalára is (igen, neki ilyen is van), innentől pedig garantált volt a világhírnév. Míg a csatornán lévő videóknak átlalában pár ezres nézettsége van, Misneatch szereplését már több mint 260 ezren látták.

The post Élőben jelentkezett be az ír miniszterelnök, de a kutyája ellopta a show-t first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS