ked. máj 18th, 2021
Your ads here .. click here!

Szerdán és csütörtökön olimpiai kvalifikációs versenyt rendez a Magyar Kajak-kenu Szövetség Szegeden, a legnagyobb meglepetést az jelenti, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa is rajthoz áll.

A Graboplast Győri Vízisport SE versenyzője 2019 januárjában még úgy nyilatkozott, hogy az egészsége mindennél fontosabb, és a folyamatos fájdalom miatt inkább visszavonul.

Kapcsolódó
Janics Natasának elege lett

A fájdalmak elvették a kedvét a kajakozástól.

Tavaly még azzal tréfálkozott, hogy az olimpia elhalasztása kapóra jött, és újra kellene kezdeniük Kovács Katalinnal. De úgy tűnik, mégsem viccnek gondolta.

Kapcsolódó
Janics Kovácsnak: Kezdjük el az olimpiai felkészülést!

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos több extra ötletet is be szokott dobni.

A 38 éves sportoló, aki 17 éve nyerte első olimpiai aranyait, elindul a válogatón 200 és 500 méteren, míg Fazekas-Zur Krisztina párjaként K2 500-on is.

A rajtlista szerint a rövidebb távon III. előfutamban Bakó Olga, Fazekas-Zur, Kárász Anna, Csipes Tamara, Mihalik Sára Anna és Gábor Netta lesz az ellenfele.

500-on az első előfutamban Bakó, Csikós Zsóka, Fazekas-Zur, Kárász, Kozák Danuta, Pupp Noémi, Potoniec Zsófia és Szmrtyka Rebeka ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást.

The post Janics Natasa óriási visszatérésre készül first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here

Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS