szo. júl 24th, 2021

Több mint harminc helyszínre riasztották a katasztrófavédelem egységeit vasárnap délután Győrben és környékén a hirtelen lezúdult, nagy mennyiségű esővíz miatt – írta az MTI az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményére hivatkozva.

Győrben a Vasvári Pál utcában egy egészségügyi intézmény két épületének alagsorában is ötven-hatvan centiméter magasan gyűlt össze a víz. Az Attila utca egyik társasházának pincéjében huszonöt centiméter magasan áll az esővíz, és az Áchim András utcában is elöntött egy épületet.

Győrújbaráton a Kossuth utcában több pincében is fél méter magasra emelkedett a vízszint, Győrszemerén az Akácfa utcában egy épület pincéjében mintegy ötven köbméter eső gyűlt össze. A Kisfaludy utcában szintén egy pincét árasztott el az eső, ott a berendezési tárgyakat is veszélyeztette – írják. A tűzoltók valamennyi helyszínen megkezdték a kármentést.

Győrszemerénél egy személyautót is elsodort az ár, a sofőr nem tudott kiszállni, de a győri hivatásos tűzoltók kivontatták a vízből a járművet.

The post Sofőrrel együtt sodort el az ár egy autót Győrszemerénél first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS