hét. júl 26th, 2021

Ingyen Windows 11 frissítés – Vásárolj most Windows 10-et 2750 forintért (x)

Ha munkához vagy az iskola miatt szükségetek lenne bármilyen szoftverre vagy egyszerűen csak frissítenétek a számítógépeteket, akkor jó hírünk van. KeysWorlds-ön az Óriási Szoftvervásár alkalmából minden Microsoft szoftvert leakcióztak. Ez már csak azért is nagyon érdekes, mert mint megtudtuk, érkezik a Windows 11, amire Windows 10-ről ingyenesen lehet majd frissíteni. Érdemes már most beszerezni egy olcsó Windows 10 licencet, így később, ha szeretnétek, bármikor válthattok a legújabb Microsoft rendszerre.

KeysWorlds

-45% az alábbi szoftverek árából a KOFF45 kuponnal

50% kedvezmény minden egyéb termékre a KOFF50 kuponkóddal

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

The post Ingyen Windows 11 frissítés – Vásárolj most Windows 10-et 2750 forintért (x) first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS