sze. júl 28th, 2021

Videón, ahogy egy dugóban unatkozó férfi inkább beleveti magát egy aligátorokkal teli folyóba

Egy louisianai férfi, aki azt állítja, hogy unatkozott az Atchafalaya-medence fölötti hídon, miközben a forgalomban ült, ezért ugrott bele az aligátorokkal teli folyóba, és végül több óráig tartott, mire megmentették – írja a Daily Mail.

A 26 éves Jimmy Ivan Jennings teljesen fel volt öltözve, amikor a folyóba ugrott az autópályához tartozó felüljáróról. Az ugrás az alábbi Facebook-videóban tekinthető meg.

Állítása szerint nagyon nehéz volt kijutnia a vízből, és mostanra rájött, milyen szerencsés, hogy életben van.

Elkezdtem alámerülni, és néhányszor majdnem megfulladtam. Tényleg azt hittem, hogy itt az időm vége. Bocsánatot kértem Istentől. Mindenkinek megbocsátottam az életemben. Hektikus volt

– nyilatkozta a New York Daily Newsnak.

Jennings azt is elmondta, hogy több mint két órán át állt a dugóban egy baleset miatt, amiben több autó is összeütközött. A hídon pedig megszületett a nem túl bonyolult terve: leugrik, majd gyorsan visszaúszik a partra, és azonnal visszaugrik a barátja autójába.

„Unatkoztunk a kocsiban. Lenéztem a vízre, és nem tűnt túl messzinek. Amint az ujjbegyeim leértek arról a híd oldaláról, azt gondoltam: «Ó, istenem, ez volt a leghülyébb ötlet»” – részletezte a folyóba ugró férfi.

A videón az látszik, ahogy a férfi futásból átugrik a korláton, és hatalmas csobbanással a vízbe zuhan.

A mentés azonban nem jött gyorsan, és Jennings kénytelen az aligátoroktól hemzsegő vízben maradni közel három órán át.

Egyszerűen el voltam szállva az élettől. Mindena terveim szerint alakult, és láttam már embereket, akik ezt csinálták, de csak az ugrásom után jutott eszembe, hogy ez filmekben volt

– írta Facebookon a meggondolatlanságáról.

Amint belecsapódtam a vízbe, a szám felrepedt, és megsérült a bal karom. Megpróbáltam kiúszni a partra, de túl erős volt az áramlás. Másfél óra múlva már nagyon belefáradtam az úszásba. A bal karom megsérült. A hátamra fordultam, a jobb kezemmel és a lábammal toltam, valahányszor alámerültem. Egész idő alatt imádkoztam.

Végül sikerült az árral szemben úsznia, és visszakúszni egy kis sziget partjára. Amikor pedig a kis szigetről továbbmenve újra a szárazföldre ért, akkor a hatóságok megtalálták és bilincsbe verték.

„Bűncselekménnyel és néhány más dologgal is megvádoltak. Őrültség volt, amit tettem. De miután rájöttem, hogy rossz ötlet volt, túlélési üzemmódba kapcsoltam” – mondta Jennings.

A lafayette-i férfi megfogadta, hogy a jövőben soha nem tesz hasonlót.

Nem is akarok többé úszni

– mondta az önjelölt kaszkadőr.

Khory Vaughan, Jennings barátja, aki vele volt a mutatvány idején és a videót is rögzítette, egy helyi tévének azt mondta: „Ismerjük a vizet és a környéket, de nem hiszem, hogy felkészült arra, ami ezzel járt”.

A St. Martin megyei seriffhivatal szerint Jenningset rongálásért és mafánlaksértésért idézték be.

The post Videón, ahogy egy dugóban unatkozó férfi inkább beleveti magát egy aligátorokkal teli folyóba first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS