sze. júl 28th, 2021

Conor McGregor már repedt csonttal állt ki a lábtörést okozó meccsére

Conor McGregor szerint sérülten állt ki Dustin Poirier ellen július 11-én, ezért tört el a lába. Az ír bunyós múlt vasárnap lépett oktagonba a várva várt összecsapáson, de az első menetben technikai KO-val alulmaradt, mivel eltört a bokája.

Kapcsolódó
Conor McGregort nem az ellenfele, hanem bizarr lábtörése győzte le

Egy menetig sem tartott a harmadik összecsapás Dustin Poirier ellen.

McGregor az Instagram-oldalán magyarázkodott, szerinte több helyen is megrepedt már a lábában egy csont, így a Poirier elleni mérkőzésen fáradásos törés történt.

Kérdezgették az emberek, hogy tényleg eltört-e a lában és ha igen, mikor tört el pontosan. Erre azt mondom, kérdezzétek a UFC-t, vagy Dr. Jeff Davidsont. Ők tudták, hogy eleve repedések voltak a csonton, szó volt a visszalépésemről a meccs előtt

– mondta a videóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés

Conor McGregor azóta már átesett egy műtéten is, hat hétig csak mankóval tud majd közlekedni, de utána azt ígérte, hogy visszatér még a ketrecbe. Mivel ilyen méltatlanul zárult az összecsapás, már kilátásba helyezték, hogy legyen egy negyedik ütközet is Poirier és McGregor között.

Ez volt kettejük harmadik bunyója, 2014-ben McGregor, idén januárban Poirier nyert kiütéssel, utoljára pedig McGregor lábtörése döntött.

The post Conor McGregor már repedt csonttal állt ki a lábtörést okozó meccsére first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS