hét. júl 26th, 2021

Kotábban beszámoltunk róla, hogy a Columbus Blue Jackets jégkorongcsapatának meghalt a kapusa, Matiss Kivlenieks.

Kapcsolódó
Belehalt a július negyedikei tűzijátékozásba az NHL-ben szereplő hokikapus

A Columbus Blue Jackets jégkorongozóját eltalálta az egyik rakéta.

A lett kapus halálának körülményeiről a hír napján nem lehetett sokat tudni, az ESPN azóta felgöngyölítette, mi történt a 24 éves jégkorongozóval. Kivlenieks egy esküvővel összekötött július 4-i ünnepségen vett részt, egész pontosan a csapattársával, Elvis Merzlikinsszel ünnepelt.

A baleset valóban tűzijátékozásból alakult ki, ráadásul Merzlikins terhes felesége felé repült a rakéta. Kivlenieks ezt időben észrevette és a rakéta elé vetette magát. A becsapódás úgy szétroncsolta a szívét és a tüdejét, hogy belehalt a sérüléseibe.

Korábban arra gyanakodtak az orvosok, hogy nem a becsapódás végzett a hokissal, hanem az, hogy az eséskor beverte a fejét.

Több életet is megmentett, a fiamét, a feleségemét és ezáltal az enyémet is. Hősként halt meg, ezt nem csak én mondom, az orvosok is ezt mondták. Sabrina (a menyasszony, akinek esküvőjén vettek részt a hokisok – a szerk.) fogalmazta meg talán a legszebben: kivédte élete utolsó korongját

– mondta Merzlikins az ESPN-nek, hozzátéve, hogy születendő fiának Matiss lesz a második neve.

A rendőrség nyomozása már majdnem véget ért, amely balesetet állapított meg, de még a megyei bíróság átnézi a jelentést.

The post Hősként halt meg a hokikapus, akit mellbe lőtt egy tűzijáték rakétája first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS