szo. júl 24th, 2021

Egy szélhámos miatt kötött szoros barátságot 2020 decemberében Abi Roberts, Bekah King és Morgan Tabor. A három fiatal nő rájött, hogy a pasijuk egy és ugyanaz a személy, aki ráadásul még három másik nővel, vagyis összesen hattal jár együtt egyszerre – írja a 6abc News.

Roberts, King és Tabor úgy döntöttek, ahelyett, hogy egymással ellenségeskednének, inkább összefognak, valahogy úgy, ahogy Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton tette A csajok bosszúja című, 2014-es filmben. Csak ők nem arra koncentráltak, hogy tönkre tegyék a pasit, inkább a saját boldogságukkal foglalkoztak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FINE CREW (@the.bam.bus) által megosztott bejegyzés

Együtt szembesítették a férfit azzal, hogy tudnak a viselt dolgairól, kirúgták, majd belevágtak életük legnagyobb kalandjába. Vettek egy harmincéves, lerobbant iskolabuszt, átalakították, felújították, majd útra keltek, hogy felfedezzék egész Amerikát. Terveik nincsenek, spontán mennek bárhová, ahová kedvük tarja.

Az utazásaikról az Instagramon, és a TikTokon is rendszeresen beszámolnak, hogy történetükkel erőt adjanak az övékhez hasonló szituációba keveredett lányoknak és nőknek.

The post Együtt indultak életük kalandjára, miután rájöttek, hogy ugyanazzal a férfival járnak first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS