hét. júl 26th, 2021

Két hét után távozik az NB I-es kézicsapat edzője

Távozik posztjáról Őze Beáta, a Váci NKSE női kézilabdacsapat vezetőedzője, aki múlt hétfőn kezdte meg a munkát új állomáshelyén. A váci klub két hónappal ezelőtt jelentette be Őze érkezését, akivel két idényre szóló megállapodást kötöttek. Ebből aztán két hét sem lett, miután az együttes vasárnap honlapján közölte a szakmai stábban történt változásokat. Őzéhez hasonlóan ugyanis közös megegyezéssel távozott Szabó András erőnléti edző is, írja az MTI.

A változást több egyeztetés előzte meg, amelyeken „nyilvánvalóvá vált, hogy a felnőtt csapat szakmai stábja által kidolgozott munkamódszerek, valamint a kézilabdáról alkotott filozófia nem egyezik meg” az egyesületüknél az elmúlt években már sikeresen alkalmazott szisztémával.

Kapcsolódó
Nagyobbat álmodik a kéziválogatott, mint amik az elvárások

A csoportkörből továbbjutás a minimum.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem részletezték, mindenesetre miután a felek nem tudtak közös nevezőre jutni a szakmai irányvonallal kapcsolatban, a válás mellett döntöttek. A legutóbbi NB I-s idényben a negyedik helyen záró váci klubnál a tervek szerint az új vezetőedzőt a jövő hét elején nevezik meg.

The post Két hét után távozik az NB I-es kézicsapat edzője first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS