sze. júl 28th, 2021

A Milwaukee Bucks nyerte az NBA-t, mivel az amerikai kosárlabdadöntő hatodik mérkőzésén negyedik győzelmét besöpörve lezárta a Phoenix Suns elleni párharcot.

A Milwaukeeban rendezett hatodik meccset a lendületben lévő, sorozatban három győzelmet arató Bucks kezdte jobban és 12 perc után már 13 ponttal vezetett, írta az MTI. A Phoenix a második negyedre lendült játékba, méghozzá olyannyira, hogy fordítani tudott, majd a félidő után már hét pontos előnyben is volt.

A folytatásban ismét fordult a kocka, görög sztárja, Jannisz Antetokunmpo vezérletével ugyanis újra a Milwaukee vette át az irányítást, mely a harmadik szakasz végéig egyenlített, az utolsó negyedben pedig végig vezetett és végül hét ponttal győzött.

A meccs és egyúttal a nagydöntő legjobbja az 50 ponttal záró Antetokunmpo volt, aki korábbi két alapszakasz MVP-címe után idén a finálé legértékesebb játékosának járó díjat gyűjtötte be.

A Milwaukee Bucks 50 év után lett ismét az NBA bajnoka, egyúttal a liga történetének ötödik olyan csapatává vált, mely a fináléban 0-2-ről tudott fordítani.

NBA-döntő, 6. mérkőzés

Milwaukee Bucks – Phoenix Suns 105-98
A párharc végeredménye: 4-2 a Milwaukee javára

The post Antetokunmpo 50 pontja döntött, bajnok a Milwaukee first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS