csü. júl 22nd, 2021

Az izraeli szoftvercég vezetője megígérte, hogy leállítják Panyi Szabolcs megfigyelését

Ki fogjuk vizsgálni ezt az ügyet, és ha ő (Panyi Szabolcs) célpont volt, akkor leállítjuk a programot ellene. Akárki is használta azt ellene, elfogadhatatlan, hogy ilyen történjen. Fontosnak tartom viszont elmondani, mert ez az, amit az emberek nem értenek, hogy az NSO egy technológiai vállalat, amely rendszereket ad el országoknak.

– Ezt mondta Salev Hulió, az izraeli NSO alapítója és vezérigazgatója a Telex szerint egy csütörtöki rádióműsorban, ahol arról kérdezték, valóban megfigyelt-e Magyarország újságírókat a cég Pegasus nevű kémszoftverével.

Hulió elmondta, hogy szerinte a cég nem tudja, kik a célpontok, és nem vesznek részt az ügyfelek tevékenységében. Rákérdeztek arra is, hogy Magyarország ügyfele marad-e az NSO-nak, amire a vezérigazgató azt mondta, az izraeli törvények szerint nem beszélhet az ügyfelekről, de ismét megígérte, hogy kivizsgálják, mi történik, és ha igazak az állítások, leállítják a rendszert.

The post Az izraeli szoftvercég vezetője megígérte, hogy leállítják Panyi Szabolcs megfigyelését first appeared on 24.hu.

Vélemény, hozzászólás?


Your ads here. Click here


MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS